Faillissement Uniqorn bewindvoering B.V.

Op dinsdag 20 november 2018 is bewindvoeringskantoor Uniqorn B.V. uit Den Helder failliet verklaard. Alle dossiers worden door de rechtbank toegewezen aan Heijne Bewindvoering uit Noord-Scharwoude. Een faillissement van een bewindvoerder is voor alle betrokken partijen vervelend, maar in het bijzonder natuurlijk voor u als cliënt van Uniqorn Bewindvoering.

Wat verandert er voor cliënten van Uniqorn Bewindvoering?

Voor de cliënten van Uniqorn Bewindvoering betekent dit namelijk veel onduidelijkheid en ongerustheid terwijl u juist gebaat bent bij stabiliteit en duidelijkheid. U zit natuurlijk met vragen zoals “Staat het geld nog op mijn rekening? Moet ik nu steeds naar Noord-Scharwoude toe? Wie wordt mijn bewindvoerder? Heb ik zelf nog iets te kiezen?”.

Bent u cliënt van Uniqorn Bewindvoering? Dan is het belangrijk om te weten dat uw beheer-, leefgeld- en spaarrekening bij bewindvoering altijd op eigen naam staan en dus buiten het faillissement vallen. Uw geld is dus veilig. Maar hoe zit het met de rest van uw vragen?

Heijne Bewindvoering uit Noord-Scharwoude is uw nieuwe bewindvoerder

De Rechtbank heeft besloten om Heijne Bewindvoering uit Noord-Scharwoude aan te stellen als de nieuwe bewindvoerder van de cliënten van Uniqorn Bewindvoering. Heijne Bewindvoering is een groot bewindvoeringskantoor in Noord-Scharwoude.

U mag ook zelf een bewindvoerder kiezen

Het is belangrijk om te weten dat u hierin zelf ook nog een keuze heeft. U zit dus na het faillissement van Uniqorn Bewindvoering niet meteen vast aan Heijne Bewindvoering. U heeft het recht om uw eigen bewindvoerder te kiezen, bijvoorbeeld omdat u liever een bewindvoerder in de buurt heeft.

Vos Bewindvoering is een kleinschalig kantoor met vier bewindvoerders. U wordt als cliënt gekoppeld aan uw eigen bewindvoerder waarmee u direct contact heeft. Deze bewindvoerder kent uw persoonlijke situatie en behandelt alle onderdelen van uw dossier. Ons kantoor is gevestigd in Den Helder.

Hoe kan ik overstappen naar Vos Bewindvoering?

Het contact met een nieuwe cliënt begint bij ons altijd met een vrijblijvende, persoonlijke kennismaking. Dit kennismakingsgesprek betekent dus alleen kennismaken. U zit dus nergens aan vast. Mocht u naar aanleiding van dit gesprek willen overstappen naar Vos Bewindvoering, dan maken wij samen met u de papieren hiervoor in orde en sturen deze naar de Rechtbank. Die zal dan binnen afzienbare tijd besluiten het dossier over te dragen. Al uw vaste betalingen welke al door Uniqorn Bewindvoering zijn ingesteld lopen in de tussentijd gewoon door. U hoeft ook geen nieuwe bankrekening te openen of nieuwe afspraken te maken met betrokken partijen. Alle gemaakte afspraken worden gewoon verder doorgezet.

Kennismaken met Vos Bewindvoering?

Ook als Heijne Bewindvoering u al aangeschreven heeft als nieuwe cliënt kunt u gewoon met ons een afspraak maken. U kunt het contactformulier hieronder invullen en dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ons zelf ook bellen voor het maken van een afspraak.

 

Afspraak maken